Emil Lafe

“I nderuar z. Agostino Giordano, me të vërtetë që nr. 79 i “Jetës” është mbresëlënës (impressionante) si nga pasuria e lëndës, ashtu dhe nga numri i faqeve. Edhe një herë ju përgëzoj për punën tuaj të kujdesshme.
Me urimet më të mira”