Jeta Arbëreshe 29

Jeta Arbëreshe 29

7,90 12,00 

Revistë online e Shoqatës Kulturore “Jeta Arbëreshe” Purçill / Eianina (Cs-Italia)

Descrizione

Tek editoriali folet për „Gjitoninë‟: „një vend – na mban mendë drejtori – çë do ri-vlerësuar dhe rruar‟. Seminari i Prishtinës, pas propozimit të prof.I. Badallaj-t, nderon Papas Emanuele Giordano me një „Mirënjohje për merita albanologjike‟; përkujtohet Jul Variboba; Z.Chiaramonte shkruan mbi „Arbëreshët dhe Bibla‟.

Nell‟editoriale si parla del „Vicinato‟: un luogo – ci ricorda il direttore – che va ri-valorizzato e vissuto‟. Il Seminario di Prishtina, dietro proposta del prof.I.Badallaj, onora papas Emanuele Giordano con una „Riconoscenza per meriti albanologici‟; viene ricordato Giulio Variboba; Z.Chiaramonte scrive su „Gli Arbëreshë e la Bibbia‟.

Informazioni aggiuntive

Tipo prodotto

Digitale, Cartaceo

Direttore responsabile/Drejtor përgjegjës

Prof. Agostino Giordano