Jeta Arbëreshe 75

Jeta Arbëreshe 75

5,90 

Revistë online e Shoqatës Kulturore “Jeta Arbëreshe” Purçill / Eianina (Cs-Italia)

Descrizione

Lek Përvizi shkruan një „Letër të hapët‟ krerëvet të Kosovës dhe te Shqipërisë se t‟i hapjën mirë sytë me Turqinë e Erdoganit, çë do të priret Sultan! E drejtori shton: “…Te shpia tij!”. Zoti E.Giordano na gëzon me nje „Lutje Jisuit‟ arbërisht; botohet Bibliografia e rivistës „Zëri i Arbëreshvet‟ (1972-1983); kujtohen E.Frate, papas A.Basile, peshk.D.Bellusci, V.Dorsa, G.Ferrari, A.Lorecchio.

Lek Përvizi scrive una „lettera aperta‟ ai capi della Kosova e dell‟Albania perché aprano bene gli occhi con la Turchia di Erdogan, che vuole tornare Sultano” E il direttore aggiunge:‟…A casa sua!”. Papas E.Giordano ci rende contenti con una „Preghiera a Gesù‟ in arbëresh; si pubblica la Bibliografia della rivista „Zëri i Arbëreshvet‟ (1972-1983); si ricordano E.Frate, papas A.Basile, il vescovo D.Bellusci, V.Dorsa, G.Ferrari e A. Lorecchio.

Informazioni aggiuntive

Tipo prodotto

Digitale

Direttore responsabile/Drejtor përgjegjës

Prof. Agostino Giordano